Oferta AHCC plus NAC si Samburi de caise amari la pretul de 349 lei!
Ofertă AHCC plus NAC și sâmburi de caise amari!
Preț standard AHCC plus NAC: 239.99 lei
Preț standard Sâmburi de caise amari: 139 lei
PREȚ SPECIAL OFERTĂ: AHCC + Sâmburi de caise: 349 lei
La achiziționarea acestei oferte, oferim și TRANSPORT GRATUIT!
Prezentare ofertă: AHCC plus NAC la 30 capsule și Sâmburi de caise amari la 500 g
Producători: Solaray și Doctor Bio
AHCC plus NAC si Beta Glucan
Descriere:
AHCC® (Active Hexose Correlated Compound) este un produs obtinut din miceliul mai multor specii de ciuperci basidiomicete folosite in medicina traditionala japoneza. Ciupercile provin din culturi ecologice japoneze si sunt cultivate in extract de tarate de orez.
Procesul de fabricatie a AHCC® a fost dezvoltat si brevetat de Amino-Up Chemical Company din Sapporo, Japonia. Acest proces, extrem de complex, se desfasoara in conditii de laborator si include cultura amestecului de ciuperci intr-un mediu lichid, modificarea enzimatica obtinuta prin fermentare, apoi purificarea si uscarea prin refrigerare. Oligozaharidele din AHCC® au masa moleculara sub 5.000 Daltoni ceea ce le asigura bio-absorbtia intestinala optima in cazul administrarii orale. In plus, AHCC® contine GI-zaharide, un tip de glicozide cu greutatea moleculara sub 1.000 Daltoni, usor digerabile, puternic imunostimulatoare.
AHCC® este obiectul a peste 200 de studii publicate incepand cu anul 1986 si este folosit in peste 700 de spitale din Japonia. Incepand din anul 1994 se organizeaza anual, la Sapporo, Simpozionul Asociatiei pentru Cercetarea AHCC® la care participa peste 300 de medici si cercetatori.
Ajuta la:
-reglarea raportului Th1/Th2 in favoarea limfocitelor Th1care stimuleaza producerea de:
gamma-interferon: imunostimulator, antimicrobian, antiparazitar, antiviral, antiproliferativ (creste activitatea celulelor NK cu pana la 300%*, activeaza macrofagele, induce sinteza oxidului nitric)
-factor de necroza tumorala (TNFα): declanseaza apoptoza celulelor anormale
-interleukine IL-1, IL-2 si IL-12: reduc producerea factorului tumoral de crestere TGF-ß, potenteaza activitatea NK si genereaza celule LAK (celule activate de limfokine) care ataca celulele infectate viral sau cu multiplicare anormala la nivel hepatic, gastric, colo-rectal, pancreatic, pulmonar, oro-faringian, mamar, tiroidian, ovarian, testicular, prostatic, renal, osos
-activeaza celulele dendritice care moduleaza raspunsul imunitar primar
-creste capacitatea de adaptare a organismului la conditii de stres prelungit prin:
-reducerea depresiei imunitare celulare cauzata de excesul de cortizol
-reducerea hiperglicemiei cauzata de secretia excesiva de adrenalina si cresterea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici
-reducerea actiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescuta in stari cu potential de diviziune anormala
-biosinteza glutationului care, prin actiunea puternica antioxidanta si detoxifianta, are un rol esential in mentinerea proceselor metabolice, imunitare, cerebrale, diviziunea celulara anormala, antiimbatranire
-potentarea efectului benefic in chimio si radio terapie si reducerea efectelor secundare: greata, caderea parului, oboseala, diminuarea apetitului, toxicitate hepatica, anemie, trombocitopenie, neutropenie, leucopenie, scaderea ponderala, infectiile oportuniste
-imbunatatirea structurii si functiilor hepatice afectate de virusuri, alcool, multiplicare celulara anormala
Compozitie/capsula:
AHCC (Active Hexose Correlated Compound, amestec din extract de miceliu de diferite ciuperci, ceara de Candelilla, ciclodextrina, celuloza) 500mg
NAC (N-Acetil-L-Cisteina) 225mg
Beta Glucan (1,3/1,6)(din peretii celulelor de drojdii) 50mg
Mod de administrare:
Cate 1 capsula de 1-2 ori/zi preferabil intre mese sau pe stomacul gol sau conform recomandării consultantului de specialitate.
Sâmburi de caise amari 500 grame
Prezentare: pungă de plastic silgilată cu 500 gr, aprox 1300 buc, introdusă întru-un recipient rezistent din plastic
Producător: Doctor Bio
De multe ori nu ştim ce conţin sâmburii anumitor fructe, deşi aceştia pot avea efecte miraculoase, ba chiar curative asupra organismului. Sâmburele de caisă raw este una din cele mai bogate surse de vitamina B17 , cunoscuta si sub denumirea de Amigdalina, iar consumat ca atare, poate avea efecte benefice asupra organismului nostru.
Sâmburele de caisă raw mai poartă şi denumirea de alună amară, deşi la gust seamănă foarte bine cu cel al migdalei, fiind puţin mai amărui. Aceştia au fost folosiţi încă din timpuri străvechi ca medicament, fiind consideraţi un remediu extraordinar pentru problemele respiratorii precum astmul, bronşita sau tusea cronică.
Ce conţin sâmburii de caisă raw?
Sâmburii de caisă raw constituie o sursă foarte importanta de vitamina B17. Aceasta reprezintă un ajutor în lupta împotriva multor afecţiuni, printre care si cancerul, una din cele mai periculoase. B17 ajută la distrugerea celulelor cancerigene şi implicit la prevenirea acestei boli. Totodată, este un ajutor în lupta impotriva diverselor infecţii şi bacteria, ajutand la refacerea ţesutului bolnav. Vitamina B17 conţinută de sâmburii de caisă raw reprezintă şi un tonifiant extraordinar pentru organele interne, precum ficatul şi inima şi ne îmbunătăţeşte vederea. Sâmburii de caisă raw conţin celuloză şi pectina şi pot fi folosiţi în tratarea constipatiilor usoare, favorizând tranzitul intestinal. Un compus important este şi fierul, care se regăseşte în aceşti sâmburi, compus care favorizeaza producerea de hemoglobina.
ATENȚIE: doar miezul sâmburilor de caisă raw, cei amari, conțin vitamina B17, nu vă lăsați păcăliți de cei care vând sâmburi normali, aceștia nu au un conținut ridicat de B17.
Care sunt efectele benefice ale consumului de sâmburi de caise raw şi ce previn:
Datorită conţinutului de Vitamina B17 (sau Amigdalină) sâmburele de caisă este considerat adjuvant in stimularea imunitatii, afecţiuni respiratorii sau ale stomacului, precum si in tratamentul:
-cancerului de sân
-cancerului pulmonar
-cancerului de colon
-probleme de memorie (Alzheimer)
-litiază biliară
Mod de administrare:
Adulţi: 5-10 samburi/zi
Copii până la 6 ani: 1-2 samburi/zi
Durata tratamentului:
Se consumă câte 5-10 sâmburi de caise în fiecare zi, pe o perioadă de 30 de zile, urmate de alte 15 zile de pauză, după care cura se poate relua.
Precauţii
Se ştie că sâmburii de caisă conţin cantităţi mici de cianură care în cantităţi mari şi repetate pot produce intoxicaţii mortale.
Literatura de specialitate susţine că o cantitate de 50-60 de sâmburi consumati pe parcursul zilei pot induce coma şi chiar decesul unui adult. dar în practica nu au fost înregistrate accidente de acest tip. Totuşi, se recomandă respectarea dozelor zilnice.
Copiii sub 6 ani nu vor consuma mai mult de doi sâmburi zilnic.
Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!
Rating: Rău Bun
Introduceţi codul în căsuţa de mai jos: